PRIDRUŽITE NAM SE NA PREZENTACIJI PROGRAMA SOMMELIER U SPLITU I ZAGREBU!

13 Sep PRIDRUŽITE NAM SE NA PREZENTACIJI PROGRAMA SOMMELIER U SPLITU I ZAGREBU!

 

Znate li da je jedno od najtraženijih zanimanja u ugostiteljstvu sommelier?

Za razliku od drugih edukacija iz područja sommelierstva, koje se najčešće polažu u stupnjevima, Visoka škola Aspira u suradnji sa Suvremenim učilištem nudi kompletan program realiziran kroz jedan semestar. U sklopu programa ukomponirane su i radionice i predavanja iz sommelierstva i enologije hrvatskih te svjetskih vinskih regija uz mentorstvo vrhunskih sommeliera.

Program je namijenjen svima koji žele steći nova ili unaprijediti ranije stečena znanja i vještine, odnosno steći kompetencije iz područja sommelierstva i enologije te ugostiteljstva u cjelini, neovisno o tome radi li se o zaposlenima u ugostiteljstvu i hotelijerstvu ili vinskim entuzijastima koji se u tom području žele osposobiti. Više informacija o programu možete pronaći ovdje.

Pridružite nam se na prezentaciji programa Sommelier i saznajte više o programu. Prezentacije će se održati u Zagrebu 20.studenoga. 2019. u 16 h na Visokoj školi Aspira, Heinzelova 62a, te u Splitu, 26.studenoga. 2019. u 16 h, Domovinskog rata 65. Uz prezentaciju održat će se i demonstracija sljubljivanja hrane i vina.

 

 

No Comments

Post A Comment