Kvalitetan slastičar svjestan je važnosti cjeloživotnog usavršavanja postojećih i usvajanja novih vještina, kako bi održao korak s najsuvremenijim trendovima u svijetu slastičarstva te samim time zadržao vlastitu konkurentnost na tržištu rada.
S obzirom na veliki interes za programom osposobljavanja za slastičara Suvremeno učilište u suradnji s Veleučilištem Aspira organizira i edukaciju usavršavanja, kako bi svima onima koji žele proširiti svoja znanja omogućili usavršavanje u novim tehnikama izrade najfinijih slastica.
Program usavršavanja za Slastičara polaznicima omogućava usvajanje znanja i vještina izrade raznovrsnih tradicionalnih i modernih slastica uz primjenu najsuvremenijih slastičarskih tehnika, izrade finger-food kreacija te šećernih i čokoladnih dekoracija.
Praktična nastava izvodi se u moderno opremljenom kulinarskom praktikumu Veleučilišta Aspira u Splitu i u Zagrebu pod vodstvom vrhunskih stručnjaka s dugogodišnjim slastičarskim iskustvom.
Pridružite se edukaciji usavršavanja u Splitu pod mentorstvom pastry chefice Tereze Alabande koja ima diplomu pâtisserie supérieure certificat. Radno iskustvo je najviše stekla kao Voditeljica slastičarskog odjela i profesorica u privatnoj srednjoj školi te je autorica web stranice Pastry Maestra: https://pastrymaestra.com/ .
Pridružite se edukaciji usavršavanja u Zagrebu pod mentorstvom pastry chefa Juraja Klepića. Svoje radno iskustvo stekao je u brojnim hotelima i restoranima, a bio je glavni pastry chef slastičarnice Jolie Petite Patisserie. Danas je pastry chef u poznatoj zagrebačkoj slastičarnici Torterie Macaron.