NOVOSTI

Iza nas je svečana dodjela uvjerenja za programe osposobljavanja i usavršavanja za dizajnere interijera za godinu 2022./2023. kojoj su prisustvovali polaznici, predavači i ravnatelj Alen Jerkunica.

Dodijeljene su posebne nagrade profesorima Seli Tecilazić, Dini Ožić Bašić, Marku Popoviću–Razumiću i Tamari Skelin kao zahvala za dugogodišnju uspješnu suradnju na programima dizajna interijera.

Prof. Sela Tecilazić koja je s nama od samih početaka programa, istaknula je potrebu objave radova polaznika radi upoznavanja javnosti o radu škole. Zaključila je s mišlju da svatko ima pravo zalutati u odabiru zvanja, ali da ovakvim programima ostvarujemo svoje potencijale i razvijamo kompetencije koje nam služe na poslovnom putu.

Tamara Skelin je istaknula potrebu stalnog usavršavanja i praćenja trendova u dizajnu kao struci koja stalno napreduje i mijenja se.

Polaznici su podijelili svoja iskustva i dojmove o nastavi te su imali samo riječi hvale za profesore i njihovu posvećenost i trud. Nekima od njih je ovo bila prekretnica na poslovnom putu, nekima ispunjenje dugogodišnjeg sna, a svima velika radost i veselje. Bilo je polaznika koji nisu imali predznanje ali su uz veliku volju, želju i trud uspješno svladali početne izazove. Jedna od polaznica je istaknula da već ima priliku pokazati svoje znanje te dizajnira interijere za strane investitore, druga radi kao projekt menadžer te je sa završetkom programa dobila dodatnu vrijednost u svom poslu.

Nakon dodjele Uvjerenja i Certifikata slijedilo je ugodno druženje uz zakusku.

Ovim putem pozivamo sve koji su zainteresirani za naš program dizajnera interijera da su prijave za jesen u tijeku, te ukoliko se upišu do 05.08.2023. mogu ostvariti posebnu  pogodnost popusta za rani upis.

Za sve informacije Vam stojimo na raspolaganju na broju 098/430037 i mail adresi: admin©suvremenouciliste.hr

Čestitamo našim dizajnerima!