Suvremeno učilište SUS zajedno s Visokom školom Aspira te Pomorskim učilištem Atlantis čini jednu od najvećih obrazovnih grupacija u Hrvatskoj. Već dugi niz godina organiziramo i provodimo programe stručnog osposobljavanja, usavršavanja i prekvalifikacija.

Građani svih uzrasta mogu pronaći za sebe neki od programa obrazovanja, koji im najviše odgovara, odnosno promijeniti zanimanje kako bi se mogli brže zaposliti. Sudjelujemo u raznim projektima diljem Hrvatske gdje se provode  programi osposobljavanja i usavršavanja nezaposlenih osoba.

Prilagođavamo se  praćenju novih kreativnih trendova, kako u tehnološkom, tako i u edukacijskom pogledu, a najveću pozornost u realizaciji naših programa posvećujemo konkretnoj praksi. Zbog iskazanog interesa otvorili smo naše podružnice u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Pločama i Dubrovniku.

Naša misija je pružiti takvu vrstu obrazovanja da polaznici izađu s konkretnim znanjima i budu odmah spremni za tržište rada koju se trudimo ispuniti već dugi niz godina postojanja.

Kontakt ravnatelja:

Alen Jerkunica, univ.spec.oec.,
tel.+385 (0)21 323-077

Kontakt službenika za informiranje:

Marin Sarić,
tel.+385 (0)21 323-077
marin.saric@suvremenouciliste.hr