Otvaranje gospodarstva prema inozemstvu i sve veći broj privatnih poduzeća nužno su počeli utjecati i na zahtjeve koji se postavljaju tajnicama. Od njih se danas traži ne samo klasično prespajanje telefona, najavljivanje posjete, posluživanje kave i tipkanje pisama.

Poradi bržeg tempa rada, sve više poslovnih ljudi očekuje da im tajnice prerastu u asistentice, koje će ih svojim obrazovanjem i vještinom osloboditi ne samo velikog dijela rutinskih poslova, već i koje složenije obveze. Tražene kvalifikacije variraju zavisno o prirodi posla, ali je sve očitija potreba za obrazovanijim tajnicama, sa znanjem jednog ili više stranih jezika, poznavanjem rada na PC-u, pravopisa, prava i pravnih propisa, knjigovodstveno-financijskih poslova… Suvremena tajnica mora poznavati, pored osnovnog bontona, i pravila poslovnog ponašanja i komuniciranja, način pisanja poslovnih dopisa, kako na našem, tako i na stranom jeziku (najčešće engleskom ili njemačkom). Također, mora poznavati sve ‘trikove’ upravljanja vremenom, kako bi obavila maksimum posla za minimum vremena.

O našoj školi

Naša škola Vam pomaže da ove važne zadatke savladate brzo i kvalitetno. Predavači su eminentni stručnjaci iz područja ekonomije, prava, stranih jezika, informatike i managerstva. Uz malo truda možete dotjerati svoje obrazovanje ili promijeniti zanimanje. Morate imati na umu da ulažete u vlastitu karijeru, bolji posao i veće zadovoljstvo.

null

Početak nastave

Upisi u tijeku
null

Uvjeti za upis:

završena srednja škola

Ikona dokument

Dokumenti potrebni za upis:

  • svjedodžba o završenom stupnju obrazovanja
  • rodni list (izvadak iz matične knjige rođenih)
  • domovnica
  • mala fotografija
  • OIB

Nakon završetka, program se upisuje u e-radnu knjižicu.