Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Priprema hrvatskih tradicionalnih jela provodi se redovitom nastavom u trajanju od 325 sati, uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela nastave putem online prijenosa u stvarnom vremenu. Program je namijenjen ososbama koje su prethodno završile srednju školu kuharskog usmjerenja.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja u ustanovi, u trajanju od 45 sati, dijelom učenjem temeljenim na radu u trajanju od 200 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika, u trajanju od 80 sati.

Učenje temeljeno na radu odvija se u specijaliziranoj učionici gdje se izvode simulacije stvarnih problemskih situacija, kao i u prostorima poslodavaca.

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:
  • Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 4.1 (završena srednja škola smjer kuhar)
  • Važeća sanitarna iskaznica
null

Početak nastave

Ikona dokument

Dokumenti potrebni za upis:

  • svjedodžba o završenom stupnju obrazovanja
  • rodni list (izvadak iz matične knjige rođenih)
  • domovnica
  • mala fotografija
  • OIB

Nakon završetka, program se upisuje u e-radnu knjižicu.