Konobar poslužuje hranu i piće gostima, a ujedno obavlja i proces pripreme prije posluživanja. Od njega se očekuje okretnost, spretnost, brzina, kvaliteta usluge, urednost, profesionalnost, komunikacija s ostalim osobljem kojemu prenosi narudžbe.

Polaznik programom stječe znanja i vještine potrebne za obavljanje posla. Kako je konobar u izravnom kontaktu s gostom, mora biti komunikativan, ljubazan, poznavati strane jezike i osnove opće kulture da bi gostu boravak učinio što ugodnijim. Cijeli program temelji se na praktičnoj nastavi.

null

Početak nastave

Upisi u tijeku
null

Uvjeti za upis:

  • Završena srednja škola
  • liječničko uvjerenje

Ikona dokument

Dokumenti potrebni za upis:

  • svjedodžba o završenom stupnju obrazovanja
  • rodni list (izvadak iz matične knjige rođenih)
  • domovnica
  • mala fotografija
  • OIB

Nakon završetka, program se upisuje u e-radnu knjižicu.