NOVOSTIDodjela uvjerenja

 

Iza nas je  svečana dodjela uvjerenja polaznicima  stručnih programa za rad u djelatnosti smještaja i usluživanja hrane i pića . Navedene programe smo realizirali u suradnji s Regionalnim uredom Split Hrvatskog   zavoda za zapošljavanje, a sufinancirani su iz Europskog socijalnog fonda predviđenog za osposobljavanje i usavršavanje nezaposlenih osoba iz područja ugostiteljstva i turizma.

Izvršeni su programi za osposobljavanje slastičara, kuhara, masera, priprematelja pizza i djelatnika prijamnog odjela hotela, te za usavršavanje kuhara – specijalista dalmatinske kuhinje. Ovim putem najavljujemo i novi ciklus upisa stoga pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže.

U ime HZZ-a nazočnima se obratila predstojnica regionalnog Zavoda za zapošljavanje, gospođa Jelena Gogić koja se srdačno zahvalila Suvremenom učilištu na uspješno odrađenim programima osposobljavanja i usavršavanja, ali i na dugogodišnjoj kvalitetnoj suradnji koja daje rezultate po pitanju zapošljivosti polaznika različitih programa.

Suvremeno učilište u Splitu najveća je i najstarija privatna obrazovna ustanova u Hrvatskoj koja se 20 godina bavi cjeloživotnim obrazovanjem u gotovo svim područjima života. Zajedno s Visokom školom Aspira i Pomorskim učilištem Atlantis, Učilište čini vodeću obrazovnu grupaciju.

Donosimo dio atmosfere s dodjele.