Suvremeno učilište u suradnji s Visokom školom Aspira organizira demonstrativni masterclass čokolatijerstva 6. travnja – 9. travnja u popodnevnim satima.
Masterclass objedinjuje vođene degustacije i predavanja o organoleptičkim i kemijskim svojstvima čokolade koji utječu na rad s čokoladom, do izrade pralina i čokoladnih bombona kroz koje se obuhvaćaju različite tradicionalne i moderne tehnike rada s čokoladom primjenjive općenito u slastičarstvu i kuharstvu.
Predavač je Stiv Kahlina koji 2015.g. sa suprugom osnovao manufakturu Malo&Slatko, gdje pod brendom TAMAN Artisan Chocolates proizvodi različite čokoladne proizvode, od pralina i čokoladnih bombona, do gourmet čokolada i specialty čokolada kontroliranog podrijetla od rijetkih vrsta kakaovaca u vlastitoj bean-to-bar proizvodnji.
U periodu od 2017. do 2020.g. za svoje čokoladne proizvode dobio je 17 priznanja londonske Academy of Chocolate, vodeće neovisne udruge za promociju i evaluaciju fine-chocolate proizvoda.
Prijavnica