NOVOSTI

 

Suvremeno učilište u suradnji s Visokom školom Aspira organizira demonstrativni masterclass čokolatijerstva 6. travnja – 9. travnja u popodnevnim satima.

Masterclass objedinjuje  vođene degustacije i predavanja o organoleptičkim i kemijskim svojstvima čokolade koji utječu na rad s čokoladom, do izrade pralina i čokoladnih bombona kroz koje se obuhvaćaju različite tradicionalne i moderne tehnike rada s čokoladom primjenjive općenito u slastičarstvu i kuharstvu.

Predavač  je  Stiv Kahlina koji 2015.g. sa suprugom osnovao manufakturu Malo&Slatko, gdje pod brendom TAMAN Artisan Chocolates proizvodi različite čokoladne proizvode, od pralina i čokoladnih bombona, do gourmet čokolada i specialty čokolada kontroliranog podrijetla od rijetkih vrsta kakaovaca u vlastitoj bean-to-bar proizvodnji.

U periodu od 2017. do 2020.g. za svoje čokoladne proizvode dobio je 17 priznanja londonske Academy of Chocolate, vodeće neovisne udruge za promociju i evaluaciju fine-chocolate proizvoda.

 

Prijavnica

  • Odaberite grad pohađanja programa ili srednje škole za koju se prijavljujete
  • MM slash DD slash YYYY
    Da li ste zaposeni?
  • Napomena: R1 račun nužno je zatražiti prije izvršenja plaćanja. Za izdavanje R1 računa, molimo da dostavite sve podatke tvrtke preko koje će se vršiti plaćanje (ime, adresa i OIB tvrtke).